Monday, June 13, 2011

1st post

Tere sõbrad!

Aeg on jõudnud nii kaugele et alustan nüüdsest samuti oma blogijunniga. Kuna eelnevad kogemused blogimisest, tweetimisest, laikimisest ja kommimisest puuduvad siis ei luba et iga teine päev siia kribama hakkan aga loodetavasti paar mõttetera aastas siia satub.

Lühidalt endast : alustasin pokkeriga 2006/2007 aastavahetuse paiku ning olen valdavalt mänginud shorthanded No Limit cashi. Lõpetasin aktiivse mängimise veebruaris 2010, peale seda olen suutnud näidata ainult paari üksikut aktiivsemat kuud. Nüüd on tõsisem plaan hakata korraliku volüümiga igapäevaselt mängima - loodetavasti annab see blogi motivatsioonile oma panuse. Keskendun ka edaspidi 6max cashile kuid vahelduseks oleks isu ka mõne live-suurturniiri järele. Näis.

Senistest tulemustest :
(umbmääraselt, andmebaas hukkus kõvakettaga 2010 sügis)
400NL+ winrate 3.2bb/100 over 200k hands
200NL winrate 8.2bb/100 over 250k hands
Live turniiridest olen osalenud APT Manila etapil, BHS tallinnal, Orlov invitationalil (7.koht) ning neljal OOPS'il (üks 3. koht).

Hetkel olen tekitanud endale väikse bankrolli Pokerstarsi keskkonda. Alustan juustuburgeri-limiitidelt ning plaanin ülespoole liikuda kui bankroll lubab ning oskused piisavad tunduvad.

Baibai.

No comments:

Post a Comment