Wednesday, June 22, 2011

Elu kui selline

Hei hopsti sõbrad!

Mõtlesin et kingin oma miljonitele fännidele mõned read vahepeal toimunust. Olen mänginud nüüd suht kõrge volüümiga juba üle kahe nädala ja võib väikse vahekokkuvõtte teha.

Cashis olen proovinud 9tableda senise 6table või 4tablemise asemel. Starsi tarkvara on suurepärane, timebank pikk ning mängud samuti suht aeglased mis tähendab et olen suutnud märkmeid kirjutada ning mingil määral ka laudu jälgida. Nüüd on ainult vaja võitma hakata....

Numbritest - alustasin Starsis 10 buyinise swingiga allapoole. Jooks oli alla harju keskmise aga väga palju oli ka enda kehva mängu. Kulutasin mingi 50 juustuburgerit Leak Busteri ostmiseks ning konsulteerisin ka härra Rankaga - tulemuseks hunnik reaalseid leake mida kinni toppida. Sellest hetkest on graafik võtnud sujuva 20 buy-in'i suuruse tõusu ülespoole. Enesekindlus hakkab vaikselt tekkima...

Turniirid......turniirid on pededele. EPT satelliitide alla olen "investeerinud" €250 ilma igasuguse resultaadita - seni kuni ühtegi all-in situatsiooni ei võida on see vist paratamatu. Peaks mainima et Starsi satelliitide struktuur on tiba kehvavõitu. Igapäevastest satelliitidest on €33R tiba üle bankrolli ning selle alternatiiv - €5R 3-X Turbo on täiesti hopeless crapshoot kus laua avg stack on tavaliselt 2BB'd ning isiklikult mingeid eeliseid seal ei näe - jääb üle ainult ainult pühapäevane Eestlaste satelliit. Võimalik et proovin veel Step'ide kaudu EPT piletit jahtida, näis. EPT'le vahelduseks sai jahitud ka Pokerstars Passporti kust õnnestus saada pilet finaalsatikale - 200 osavõtjat, 9 paketi. Kukkusin vist mingi 10 kohta enne piletit, auhinnaks wallet-busting $700. Field ise oli kusjuures üllatavalt nõrk, isegi viimases lauas oli vaid 2 kompetentset mängijat - üks midstakes cashi pro ning üks donkament pro. Lisaks neile paar tüüpi kusagilt $1 alamsatikalt, üks PLO fish, üks massiivne calling station (48/4 vms), ülejäänud kõik -15% ROI turniirigrinderid kes oma 7/2 või 6/3 statsidega olid lauas sisuliselt tühjad kohad. Võimalik et üritan veel mõni nv. passporti jahtida.

Edasisest - Olympic premeeris mind piletiga Pärnu €100 turniirile, seega veereb vist sinna kohale. Live-mängu kvaliteet kipub mul low stakes turna/cashi puhul olema kohutav seega suurt midagi sealt ei looda.

Bye.

No comments:

Post a Comment