Sunday, January 22, 2012

MPS Vienna

Kiirkokkuvõte Viini turniirist :

Päev 1.

Tegu siis deep turniiriga mis organiseeitud pokkeritoa poker770 poolt. Sellest ka algstack 77000 nuppu ning levelid 77 minutit. Alglevel 50-100. Kokku 390 matsi seeega prizepool ligi €300k.

Esimeses lauas siis 3-4 nooremat tüüpi, ülejäänud tundusid olevat kohalikud vanamehed kes hakkasid kohe oma oskusi demonstreerima - deep turniiri all vist mõisteti seda et "you can do anything you want". See tähendas et UTG avangut võis 3bettida UTG+1 pealt 79o'ga mille peale SB veel cold4bettis K9o ja BB coldcallis selle 4beti Q4o'ga - nalja nabani. Ei uskunud et esimese paari leveliga keegi oma 800bb'd maha mängida oskab aga reaalselt oli esimese leveliga juba ~30 bustouti.

Sain oma stacki suht lihtsalt mingi 110k peale peamiselt tänu ühele käele kui floppasin AQ'ga tptk Q high boardil ja sain 3 tänavat value tüübi käest kes kunagi ühtegi paari ei foldinud. Fishid aga bustosid suht kiirelt ning järjest rohkem tuli hakata regularidega 3bet/4bet potte mängima. Jooksin iga mängitava käega nagu aids kuna kõik boardid olid minust nii mööda kui võimalik ning FE polnud kordagi kuna rahvas oli alati kas rea või vähemalt 2 paari flopanud. Paar levelit enne päeva lõppu oli stack ca 50k ning endal juba "drunken monkey tilt mode" silmades virvendamas. Algkätest oli siimaani parim päeva alguses olnud AQ. Viimase leveliga sain stacki tagasi mingi 80k peale kui õnnestus paar squeezi ning sain KK'ga 2 tänavat value. Mängijaid jäi alles ca 260, mul stack ca 65bb'd.

Päev 2

Same shit, different day. Kummalisel kombel on pool lauast täpselt sama mis 1. päeva lõpus. Jätkub regularidega madistamine . Saan korra QQ utg+1 peal ning otsustan callida UTG avangu - tegu on väga tight mängijaga ning seal 3bettimine ei tundu hea mõte. Folditakse SB'ni kes squeeezib väikselt. UTG paneb veel otsa ning olen sunnitud foldima. Foldib ka SB. Hiljem saan korra KQs millega 3betin ning saan tagant veel cold4beti ühe regulari poolt. Suurt mänguruumi enam pole aga foldin veel käginal. Siis leian ässad BB peal ning minu ees toimub taas mingi 3bet/4bet raiumine - lõpetan AI vs JJ. Floppi J kuid mul on carebar juba täiesti nullis - maha jookseb runner runner 5straight ehk siis split. Poiste omanik on nagu südamerabanduse saanud. Olen peale seda carddead terve igaviku ning ükski steal, reasteal ega cbet ei tööta. Lõpuks leian A9 kui stacki järel mingi 10-11bb'd (levelid just tõusnud) ning ei saa enam raise-foldida : shoven MP'lt. Ühel tüübil on AK ning mulle abi ei tule. Lõppkoht mingi ~150 kandis.

No comments:

Post a Comment